Nieuws

“24/7 extra brug tussen ons bedrijf en de brandweer”

Ralph Wesseling (HVC) vervolgt ‘Falck is afgelopen jaren een paar keer geraadpleegd voor ondersteuning bij brand gerelateerde onderwerpen. Zowel in de praktijk als advies over broei ontwikkeling. Het is prettig voor onze medewerkers om overleg te kunnen hebben met brandexperts van Falck. Ook voor werkzaamheden na het sein brandmeester, zetten wij Falck in’.

Mrt 24, 2023 12:54 GMT

Tijdens een incident is de hulp van Falck ingeroepen om HVC van advies te kunnen voorzien in relatie tot de bestrijding van de brand en de samenwerking met de publieke brandweer. Na de situatie beoordeeld te hebben is in goed overleg met de publieke brandweer besloten om mensen en materiaal te laten komen voor de nabluswerkzaamheden. Het incident was door de goede samenwerking tussen de publieke brandweer, Nubrandblussen.nl en HVC snel onder controle.

Over HVC

HVC is een duurzaam energie- en afvalbedrijf van 51 gemeenten en 8 waterschappen. De kerntaken: aandeelhoudende gemeenten en waterschappen als partner ondersteunen bij de transitie ‘aardgasvrij’ en de verduurzaming van het afvalbeheer. Zo zetten we samen stappen naar minder CO2-uitstoot.

Ralph Wesseling is als adviseur KAM werkzaam bij HVC.

 

Business Unit Fire services

Lees meer