Kies taal

Close

Over Falck in Nederland

Wereldwijd houdt Falck zich bezig met het assisteren en redden van mensen tijdens noodsituaties. Falck Nederland richt zich met name op preventie van calamiteiten binnen bedrijven en op terreinen in alle branches.
 
Falck biedt geïntegreerde brandveiligheidsoplossingen aan. 
 
Falck Fire Services biedt industriële brandweerdiensten aan. Deze diensten worden uitgevoerd door gepassioneerde en professionele brandweermensen, wat resulteert in een consistente en kwalitatief hoogstaande service. Een brandweerdienst die voldoet aan de huidige wet, -en regelgeving, met focus op preventie en die klaar staat wanneer het nodig is. Falck wil uw partner zijn in veiligheid met geïntegreerde veiligheidsoplossingen. 

Falck Software Solutions
Voorbereid zijn en de controle hebben in het heetst van de strijd. De belangrijkste ingrediënten om levens en bezittingen te redden. Om dit te doen, ondersteunt Software Solutions met gebruiksvriendelijke, kritieke real-time informatie, gedetailleerd en betrouwbaar zodat er goede beslissingen genomen kunnen worden in ieder denkbaar scenario.

Falck Consultancy
Falck Consultancy is uw partner in veiligheid. De controle hebben, daar gaat het om. We doen dit op diverse veiligheid gerelateerde gebieden gebaseerd op het 'safety cycle' concept.


Nieuwe eigenaar en naamswijziging Falck Safety Services en Falck Fire Academy
In september 2018 hebben de trainingsdivisies Falck Safety Services en Falck Fire Academy een nieuwe eigenaar gekregen, Polaris Private Equity, en maken zij geen onderdeel meer uit van de Falck Groep. Op 23 januari 2019 hebben Falck Safety Services en Falck Fire Academy hun namen veranderd in RelyOn Nutec en RelyOn Nutec Fire Academy.

Met 33 trainingscentra verspreid over 20 landen, levert het bedrijf veiligheidstrainingen aan meer dan 250.000 professionals uit de olie & gas, maritieme en windindustrie en hulpverleners uit de publieke sector en hoog-risico onshore industrieën. 


 

​​​​​​​​​

 

Princenhagelaan 13
4813 DA Breda

E. falckemergencynl@falck.com ​​

Princenhagelaan 13

4813 DA Breda