Kies taal

Close

Over Falck in Nederland

Wereldwijd houdt Falck zich bezig met het assisteren en redden van mensen tijdens noodsituaties. Falck Nederland richt zich met name op preventie van calamiteiten binnen bedrijven en op terreinen in alle branches.
 
We bieden u tal van oplossingen om onveiligheid en incidenten te voorkomen en hierop zo goed mogelijk voorbereid te zijn. Samen werken aan veiligheid is onze missie. We willen samen met u een passende oplossing ontwikkelen voor uw veiligheidsvraagstuk. Falck is in Nederland al vele jaren actief voor brandweer en ambulancediensten, (petro)chemische industrie, tankopslagbedrijven, offshore bedrijven en de maritieme sector.
 
Hierbij wordt gewerkt onder zes verschillende merknamen, die elk zich met hun producten en diensten richten tot een specifieke doelgroep. Daar waar overlap plaatsvindt zal de kennis en kunde binnen de verschillende divisies zo veel mogelijk worden gecombineerd om u bij te staan met een zo deskundig mogelijk advies, de beste oplossingen voor veiligheidsvraagstukken te leveren of de meest realistische opleidingen en trainingen te verzorgen.
 
Vanwege het grote aantal producten en diensten en om klanten optimaal te kunnen bedienen is er voor iedere divisie een eigen website ingericht. 

Falck Fire Services is het grootste brandbestrijdingsbedrijf ter wereld en wij zijn u vertrouwde partner op het gebied van brandweerzorg. We bieden industriële brandweertrainingen en adviseren in brandveiligheid.  
Naar website - Op de website van Falck Fire Services vindt u de volgende bedrijfsonderdelen:

Falck Consulting & Technology is een betrouwbare adviseur en biedt IT-oplossingen op het gebied van veiligheid. Het is een integere partner voor iedere partij die werkt aan integrale veiligheid, crisisbeheersing en rampenbestrijding. 

Falck Fire Academy biedt opleidingen en trainingen aan voor het voorkomen en bestrijden van calamiteiten in de industriële en publieke sector. Daarnaast bieden wij hoogwaardige adviesdiensten richting de industriële sector. 
 
 
Falck Safety Services verzorgt trainingen in veiligheid, noodprocedures en crisismanagement voor de offshore, maritieme en wind sector. We maken u bewust van veiligheidsrisico's waardoor u deze beter herkent zodat u adequaat kunt handelen. Naar website​
 
Inprevo (voorheen Falck Prevention) biedt u advies, opleidingen, trainingen, oefeningen en middelen op het gebied van organisatorische en technische brandveiligheid. Al onze diensten en producten staan in het teken van het voorkomen van en het voorbereiden op calamiteiten. Onze centra beschikken over realistische oefenfaciliteiten.  Naar website
 

Princenhagelaan 13
4813 DA Breda

T. +31(0) 181 376 666

E. falckemergencynl@falck.com 

Postbus 1005
3180 AA Rozenburg

T. +31(0) 181 376 666

E. booking@falck.nl 

Princenhagelaan 13

4813 DA Breda

 

T. +31(0) 181 376 666
E. fireacademy@falck.com