Kies taal

Close

Industrie

Om brandweerkorpsen en medewerkers uit de industriële sector goed voor te bereiden op mogelijke incidenten verzorgt Falck Fire Academy een breed scala aan industriële veiligheidstrainingen. Risicovolle ondernemingen in de (petro)chemische industrie en andere takken van de industriële sector, door Nederlandse en Europese regelgeving geclassificeerd als BRZO- en Sevesobedrijven, vormen een belangrijke doelgroep.

Door competentiegericht te trainen worden kwaliteiten en zwakke punten van individuen en de organisatie zichtbaar. De industriële veiligheidstrainingen van Falck Fire Academy zijn afgestemd op de vier niveaus binnen een incidentenorganisatie. Deze methodiek zorgt ervoor dat alle niveaus op de juiste competenties worden getraind.

Diverse opleidingen en trainingen zijn gecertificeerd conform de richtlijnen van de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV), de National Fire Protection Association (NFPA). Falck Fire Academy is ook gecertificeerd volgens het standaard kwaliteitsmanagement-systeem ISO 9001:2015.


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​Beerweg 101
(Havennummer 7033)
3199 LM Maasvlakte - Rotterdam​​​​​​​​​

T. +31(0) 181 376 666
E. fireacademy@falck.com​
(industriële veiligheid) of
E. publiekeveiligheid@falck.nl
(hulpverleningsdiensten bij de overheid)

Falck Fire Academy, Beerweg 101, 3199 LM Maasvlakte - Rotterdam | email: fireacademy@falck.com  | tel: +31(0) 181 376 666 | Cookies

Jeg vil ændre min cookie tilladelser