Kies taal

Close

Publieke veiligheid

Falck Fire Academy Publieke Veiligheid (PV) levert kwalitatief hoogwaardige veiligheidsoplossingen voor hulpverleningsorganisaties in de publieke sector. Falck Fire Academy PV borgt de actuele kennis en kunde door samen met de hulpverleningsorganisaties continu op zoek te gaan naar nieuwe verbeterkansen. Met onze bijdrage wordt de vakbekwaamheid bij hulpverleningsorganisaties vergroot en kunnen incidenten veiliger en effectiever bestreden worden.

In meer dan twintig jaar heeft Falck Fire Academy zich ontwikkeld tot een opleidingscentrum van naam. In het verzorgen van trainingen en opleidingen voor zowel de industriële als de publieke sector probeert Falck zich voortdurend te onderscheiden. Een goed voorbeeld hiervan is het competentiegericht opleiden. Door het registreren van competenties tijdens de oefeningen kan een competentiegebonden oefenprogramma worden opgezet en wordt de kwaliteit van incidentbestrijders inzichtelijk gemaakt.

Gecombineerd met de mogelijkheid om zo realistisch mogelijk te oefenen ‘maakt’ Falck Fire Academy zo, in nauwe samenwerking met haar klanten, van cursisten ware veiligheidsexperts, die te allen tijde zo effectief mogelijk kunnen handelen in noodgevallen!


Download de jaarplanner 2018 Beroepsduiken​​​​

​Beerweg 101
(Havennummer 7033)
3199 LM Maasvlakte - Rotterdam​​​​​​​​​

T. +31(0) 181 376 666
E. fireacademy@falck.com​
(industriële veiligheid) of
E. publiekeveiligheid@falck.nl
(hulpverleningsdiensten bij de overheid)

Falck Fire Academy, Beerweg 101, 3199 LM Maasvlakte - Rotterdam | email: fireacademy@falck.com  | tel: +31(0) 181 376 666 | Cookies

Jeg vil ændre min cookie tilladelser