Close
Over Falck

Hulp bij (het voorkomen van) calamiteiten

Wereldwijd houdt Falck zich bezig met het assisteren en redden van mensen tijdens noodsituaties. Falck Nederland richt zich met name op preventie van calamiteiten binnen bedrijven en op terreinen in alle branches.
 
Falck Fire Academy is internationale marktleider in het verzorgen van veiligheidstrainingen voor bedrijven in zowel de hoog risico (BRZO- of Seveso bedrijven) als de laag risico industrie. Daarnaast is Falck Fire Academy de nummer een in het leveren van Emergency Response diensten bij incidenten aan boord van schepen. Hierbij wordt nauw samen gewerkt met 's werelds grootste sleep- en bergingsbedrijven.
 
In Nederland heeft Falck Fire Academy naam verworven met het aanbieden van opleidingen en trainingen op het gebied van calamiteitenbestrijding voor overheidshulpdiensten.
 
Jaarlijks worden er op de verschillende oefencentra in Nederland 20.000 leden van beroeps-, bedrijfs- en vrijwillige brandweerkorpsen en werknemers in de industriële sector opgeleid door Falck Fire Academy. 
​​​​​​​​​​​

​Beerweg 101
(Havennummer 7033)
3199 LM Maasvlakte - Rotterdam​​​​​​​​​

T. +31(0) 181 376 666
E. fireacademy@falck.com​
(industriële veiligheid) of
E. publiekeveiligheid@falck.nl
(hulpverleningsdiensten bij de overheid)

Falck Fire Academy, Beerweg 101, 3199 LM Maasvlakte - Rotterdam | email: fireacademy@falck.com  | tel: +31(0) 181 376 666 | Cookies

Jeg vil ændre min cookie tilladelser