Kies taal

Close

Offshore

 
Voor de olie- en gasindustrie is offshore training van groot belang voor personen die reeds reizen en offshore werk verrichten, alsmede voor personen die voor het eerst offshore willen gaan werken.
 
Falck Safety Services biedt OPITO en NOGEPA goedgekeurde basis- en herhalingstrainingen aan conform de Norwegian Oil and Gas Association en overige nationale instanties. Emergency Breathing Systems (EBS) en Helicopter Underwater Escape Training (HUET) worden ook aangeboden.
 
Onze uitstekende materialen en simulatoren bieden de cursist een realistische trainingservaring, in een veilige en gecontroleerde omgeving. Onze instructeurs zorgen ervoor dat de deelnemer persoonlijke begeleiding krijgt en dat mogelijke probleempunten tijdens de training extra aandacht krijgen, waardoor het zelfvertrouwen zal toenemen in een mogelijke noodsituatie.
 
Om u een duidelijk overzicht van de aangeboden trainingen te geven, hebben we de offshore cursussen onderverdeeld in vier categorieen:
 
 

Basic emergency response training 
O.a.:
BOSIET/0.5A
FOET
HUET

 

Non-emergency response​ training
Banksman
MIST
Gas Measurement

Specialist emergency response training
O.a.:
OLC/2.7A(C+F) Coxswain Combi
HLO/1.1A
Offshore First Aid

 

Crisis management training
MoME
MEM IR

 

 
Gebruik het menu om meer over de cursussen te weten te komen.
​​​​​​​

Beerweg 101
3199 LMVolg ons op:​​​​

​Havenweg 11
1779 XT

​tt. Melaniaweg 12
1033 ST


Falck Safety Services in the Netherlands, Beerweg 101, 3199 LM Maasvlakte-Rt., the Netherlands | email: booking@falck.nl  | email: info@falck.nl | tel: +31 181 376 666 | Cookies

Jeg vil ændre min cookie tilladelser