Diensten

Uw veiligheid, onze zorg

Wij zorgen voor uw veiligheid – daarom voorkomen onze brandweerkorpsen en consultancy-experts incidenten en beperken ze de gevolgen van incidenten. Zij verbeteren onze dienstverlening voortdurend.

Wij bieden meer dan 100 jaar ervaring in publieke en industriële brandbestrijding en reddingsdiensten. Wij bedienen de mensen in de gemeenschap en industriële klanten in diverse sectoren met een hoog risico wereldwijd.

Industrial Fire Services 52 - Web_16_9 - Web_16_9

We streven naar het hoogste beschermingsniveau

Met onze aanpak leveren wij een geïntegreerde brandveiligheidsoplossing, gebaseerd op onze brandweer, adviesdiensten en IT-oplossingen, met de focus op snelle reacties, preventie en onderhoud van brandblussystemen en -uitrusting. Wij geloven in een sterke samenhang tussen de diensten en zorgen voor de hoogste mate van bescherming.

Falck_Chemiepark_Delfzijl_41 - Web_16_9 - Web_16_9

Wij zijn wereldwijd aanwezig

De ervaring die we hebben opgedaan dankzij onze wereldwijde aanwezigheid biedt ons toegang tot een wereldwijde kennisbasis en wereldwijde best practices, waar ook ter wereld. We benchmarken onze diensten om best practices te identificeren, bedrijfsprocedures voortdurend te optimaliseren en kennis over te dragen tussen onze brandweer en consultants.