Consultancy services

Consultancy

Het optimaliseren en verbeteren van veiligheid om uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen. De consultants van Falck doen alles wat in hun vermogen ligt om bedrijven te helpen bij het in kaart brengen en oplossen van hun veiligheidsproblemen. Als partner in veiligheid biedt Falck de mogelijkheid om organisaties te ondersteunen en ervoor te zorgen dat zij de veiligheid binnen hun organisatie onder controle hebben.

Veranderingen

De wereld om ons heen verandert constant. Als gevolg van deze veranderingen worden veiligheidsproblemen vanwege de toegenomen wet- en regelgeving en veiligheidseisen steeds complexer. Paraatheid van noodorganisaties en bedrijfscontinuïteit zijn bijvoorbeeld belangrijke onderwerpen die onze aandacht vereisen. 

Als Falck willen wij bijdragen aan een veilige samenleving en uw organisatie in staat stellen de veiligheidsvraagstukken onder controle te hebben. 

Waarom Falck?

  • Falck begrijpt uw veiligheidsvraagstukken;
  • Falck heeft ervaring in het werkgebied, juist omdat we hier actief zijn;
  • Falck heeft kennis over complexe veiligheidsvraagstukken;
  • Falck heeft expertise in het inrichten, bewaken en optimaliseren van veiligheidsprocessen en bedrijfsnoodorganisaties in het bedrijfsleven;
  • Ervaringen en inzichten vanuit het Falck wereldwijde netwerk.

Contact

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Bart Sanders via info@falck.nl of 0031 6 5144 5440.