Onze cultuur

Acties zeggen meer dan woorden

Bij Falck draait alles om teamwork. Wij zijn een professioneel team, gebouwd vanuit zorg. En onze fantastische team-inzet krijgt extra impulsen door goede collega's, sociale activiteiten en een vriendelijke en informele werksfeer.

We zetten zorg om in actie. En wij geloven dat onze acties meer zeggen dan woorden. Ons handelen bepaalt wie we zijn. Onze cultuur is gebaseerd op ons 'Winnende Gedrag'.

In ons 'Winnende Gedrag' ligt de leidraad voor elke beslissing die we nemen. Dat gedrag vormt de basis voor al onze acties – naar elkaar toe en naar de gemeenschappen die we bedienen. Daar ligt ook de grondslag voor de wijze waarop we onze mensen opleiden. Kortom, in dat gedrag ligt de kern van Falck.

Ambulance_Spain 16 - Web_16_9

Wij zetten ons in voor zorg

Bij al onze beslissingen staan mensen in nood centraal. We proberen voortdurend onze concurrentiepositie te verbeteren door efficiënter dan wie dan ook levens te redden en beter te maken.

We reageren snel en hebben alles in huis om zorg om te zetten in actie. We houden van wat we doen en we zorgen voor wie we dat doen, aan wie we onze diensten leveren en met wie we samenwerken.

These photos can be used for internal presentations, external marketing materials such as posters, flyers, rollups and social media. License expires 1st of September 2025.

Wij bouwen aan vertrouwen

Kwaliteit en ethiek staan voorop, bij alles wat we doen. We beschermen onze license to operate door transparant te zijn en aan hoge nalevingsnormen te voldoen.

Als het gaat om loyaliteit en consistentie doen we geen concessies, zodat we het vertrouwen van onze klanten en de maatschappij krijgen en behouden. We treden met een sterk ethisch kompas de concurrentie tegemoet.

We zijn open en eerlijk tegenover onze managers, onze medewerkers en elkaar. We zijn nooit bang om onze stem te laten horen als de integriteit van Falck op het spel staat.

Ambulance Rocky Mountain man 3 - Web_16_9

Samen creëren we meerwaarde

We voegen waarde toe aan de maatschappij en aan mensen in nood door er te zijn wanneer dat nodig is. Wij doen nooit concessies om onze aandeelhouders een plezier te doen. Daarmee eerbiedigen we eerdere investeringen in ons bedrijf en maken we de weg vrij voor verdere financiering van ontwikkeling van noodhulp- en gezondheidsdiensten.

Over de hele organisatiebreedte werken we efficiënt samen. Zo maken we onze dienstverlening voortdurend beter, overstijgen we de gangbare normen en nemen we een voorsprong op de concurrentie.