Je leven bij Falck

Jij maakt het verschil

Bij Falck zetten wij ons in voor een veilige en prettige werkomgeving. Bij ons werken ruim +25.000 mensen met verschillende functies, ervaringen en culturen. We bestaan al meer dan honderd jaar en hebben, aan de hand van ons "Winnende Gedrag", een schat aan ervaring opgedaan.

In dit gedeelte

Van Denemarken tot Columbia kun je via wegenwacht, gezondheidszorgprogramma's, ambulancediensten, brandweer en wereldwijde hulpverlening stevig aan je loopbaan werken. Je maakt deel uit van een professioneel team dat vanuit zorg te werk gaat. Je loopbaan bij Falck heeft écht impact. En niet alleen op je eigen leven.

Zorg staat bij ons voorop - we zorgen voor mensen in nood, voor elkaar, voor ons bedrijf en voor de maatschappij.

Bij ons vind je doelgerichtheid en zelfstandigheid in je werk. Elke dag beloven wij er te zijn als mensen ons nodig hebben. En met compassie en actie krijg je alles voor elkaar.

Compassie en actie leiden naar succes

Bij Falck bouw je aan een loopbaan bij een wereldwijde aanbieder van noodhulp- en gezondheidsdiensten. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, verder te leren en vooruit te komen in verschillende functies en markten.

Professionele collega's die vanuit zorg te werk gaan

Wij zorgen voor mensen in nood, voor elkaar, voor ons bedrijf en voor de maatschappij: vanuit empathie en professionaliteit.

In staat en bereid om in actie te komen voor een gezondere samenleving

De basis van ons succes ligt bij deskundige en getrainde collega's, die professioneel genoeg zijn om individueel én in teamverband te presteren, zowel in het veld als op kantoor.