Werk dat er ├ęcht toe doet

Sluit je bij ons aan voor een loopbaan met daadwerkelijke impact

We zijn in staat en bereid om in actie te komen voor een veiligere en gezondere samenleving. Wat je dromen en ambities ook zijn, Falck biedt boeiende loopbaanmogelijkheden, met een zinvolle impact op jouw leven en de samenleving in het algemeen.

We zijn volop bezig onze positie als internationale marktleider te versterken en zien graag dat jij daaraan meewerkt. Van corporate functies tot de frontlinie: wij bieden jou diverse disciplines en mogelijkheden. Welke functie je ook kiest, er liggen altijd mooie uitdagingen. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, persoonlijk én professioneel. Met compassie en actie zit je goed bij Falck. We bouwen op mensen met daadkracht, talent en compassie. Zo verbeteren we onze zorg en hulp en redden we mensenlevens. Omdat we mensen in nood redden, helpen en tot rust brengen, kun je bij ons daadwerkelijk het verschil maken. Werken bij Falck heeft niet alleen impact op je eigen leven.

Als wereldwijd opererend bedrijf hanteren wij een eenvoudig en veilig online proces voor de verwerking van sollicitaties. Je kunt alleen online solliciteren. Wij behandelen je sollicitatie vertrouwelijk en onpartijdig: daar kun je van op aan. Op deze pagina krijg je een beeld van wat je kunt verwachten in het wervingsproces.

Ga naar vacatures om de mogelijkheden te verkennen en een baan te vinden die perfect bij jou past.

These photos can be used for internal presentations, external marketing materials such as posters, flyers, rollups and social media. License expires 1st of September 2025.

Wat je kunt verwachten

We willen alle kandidaten een geweldige Falck-ervaring en -indruk geven. We behandelen alle kandidaten respectvol en geven tijdig feedback over je sollicitatie.

Tijdens het wervings- en selectieproces evalueren wij jouw sollicitatie aan de hand van een combinatie van verschillende methodes - bijv. screeningsvragen, interviews, beoordelingstools en referentiechecks - zodat we een perfecte match kunnen maken.

Ambulance_DK_2020 07 - Web_16_9

Diversiteit

Falck wil een organisatie zijn die diverse talenten aantrekt, ontwikkelt en stimuleert. Bij de werving en selectie ligt de nadruk op diversiteit. Wij stellen evenwichtige teams samen met de meest geschikte kandidaten. Professionals met de juiste vaardigheden voor de open functie, de juiste instelling en het juiste gedrag, en de ambitie om bij te dragen aan de Falck-onderneming: dát zijn in onze ogen zijn de meest geschikte kandidaten.

Meer informatie

Het wervingsproces

Het wervingsproces verschilt per functie en per locatie, maar onderstaand overzicht geeft je een globaal beeld van het proces op onze locaties en voor de verschillende functies:

1. Sollicitatie

Zodra je je sollicitatie naar hr@falck.nl hebt verstuurd, krijg je per e-mail een bevestiging. We verwerken alle binnenkomende sollicitaties doorlopend en streven ernaar om jou zo snel mogelijk (uiterlijk drie weken na de deadline) feedback te geven.

Hier vind je al onze vacatures.

2. Screening

Na ontvangst van je sollicitatie wordt deze gescreend door onze HR manager. Het kan zijn dat deze nog even telefonisch contact opneemt om meer inzicht te krijgen in jouw profiel en motivatie om te solliciteren.

3. Sollicitatiegesprek

Afhankelijk van de functie en locatie gaan we één of meerdere gesprekken voeren.

Het eerste gesprek is doorgaans een gesprek met de leidinggevende en de HR manager. Je wordt voor dit gesprek uitgenodigd op één van onze Falck-locaties. Wij laten je in dit gesprek kennis maken met Falck en vertellen je meer over de functie. In dit gesprek willen we graag meer te weten komen over jouw ervaring en vaardigheden.

Afhankelijk van de functie maak je in een volgend gesprek kennis met de teamleden. Eventueel vindt aanvullend een gesprek met het senior management plaats. In deze gesprekken gaan we de diepte in, met meer focus op functiespecifieke vaardigheden en gedrag. 

4. Beoordeling

Wij hanteren in het wervingsproces verschillende beoordelingen. Afhankelijk van de functie-eisen maken gedrags-, cognitieve en fysieke beoordelingen deel uit van het wervingsproces.

5. Screening vóór indiensttreding

Afhankelijk van de functie en locatie kunnen verschillende screenings en referentiecontroles plaatsvinden. Het gaat dan om controles op het gebied van arbeids- en strafrechtelijk verleden. Je moet bereid zijn dergelijke informatie te verstrekken als onderdeel van het wervingsproces.

6. Aanbod van dienstverband

Na het succesvol doorlopen van de sollicitatieprocedure zullen we jou een aanbod doen. Wij doen dit aanbod van dienstverband in eerste instantie mondeling en maken dit vervolgens formeel in de vorm van een arbeidsovereenkomst.