Industriële brandweerdiensten

Voorkomen van incidenten

De beste manier om mensen, eigendommen en bedrijfscontinuïteit te beschermen, is door ongevallen te voorkomen. Wij zijn actief in de luchtvaart en diverse risicovolle industrieën, zoals petrochemie, kernenergie, olie en gas en de automobielindustrie.

Grootste luchthaven brandweer leverancier wereldwijd

Gespecialiseerd in sectoren met een hoog risico

Geavanceerde en transparante bedrijfseigen systemen

Veiligheid is onze kernactiviteit. Wij beschermen uw mensen en eigendommen – uw belangrijkste kapitaal- en dankzij ons robuuste serviceaanbod garanderen wij uw bedrijfscontinuïteit bij incidenten. Wij zijn gespecialiseerd in reddings- en brandbestrijdingsdiensten in risicovolle sectoren, in het bijzonder: Luchtvaart, petrochemie, kernenergie, staal en automotive.

We zijn er trots op door onze klanten te worden erkend als de toonaangevende experts vanwege de hoge kwaliteit van onze brandweerdiensten, afgestemd op hun specifieke behoeften.

Elk jaar vliegen 30 miljoen mensen het vliegveld van Lissabon in Portugal in en uit. En elke dag biedt Falck SCI brandweer- en reddingsdiensten aan de luchthaven en haar reizigers. “We zijn trots op wat we doen en zijn er trots op dat we kunnen inspelen op alle regelgevingsvereisten op de luchthaven van Lissabon. We werken elke dag hard om dat te bereiken en te kunnen behouden, en daarom wordt het Falck-team op Lissabon Airport erkend als een van de beste Portugese teams voor brandbestrijding op luchthavens ", zegt Paulo Barradas, algemeen directeur van Falck Portugal.

Door samen te werken met onze klanten en ervoor te zorgen dat de focus ligt op eersteklas, efficiënte en kosteneffectieve dienstverlening, zorgen we ervoor dat we maximale langetermijnwaarde creëren om de toekomst van de activiteiten van onze klanten te helpen opbouwen en beschermen.

“We hebben een ervaren brandweer, die openstaat voor innovatie en uitbreiding van taken en op eigen initiatief verbetervoorstellen doet.
Chemical Parc Nouryon, Nederland

In de loop der jaren hebben we talrijke best practices ontwikkeld die nu in al onze wereldwijde activiteiten worden gebruikt om onze klanten te helpen zich te concentreren op de duurzaamheid van hun kernactiviteiten.

Chemical Parc Nouryon vervolgt: "De afgelopen jaren hebben ze aangetoond dat ze een professionele organisatie in de sector zijn. We kunnen hier rekenen op een enthousiast en goed functionerend team. De Continuous Improvement Award, die ze onlangs hebben gewonnen, toont ook aan dat ze een partner zijn die actief met ons meedenkt als het gaat om het verbeteren van de kwaliteit, het verlagen van de kosten en het aanbieden van diensten tijdens inactieve uren. Dit sluit volledig aan bij onze normen en waarden en we zijn dan ook blij met hen samen te kunnen werken.”

Industrial Fire Services 25 - Web_16_9 - Web_16_9

Voordelen van werken met Falck

  • Wij begrijpen uw bedrijfsveiligheidsbehoeften en pakken ze aan – om risico 's proactief te beperken
  • We verbeteren onze diensten en processen voortdurend - om aan de behoeften van de klant te voldoen en de nieuwste normen te overtreffen
  • Wij optimaliseren uw organisatie– om uw vaste kostenbasis te beperken
  • Wij bieden slimme besluitvorming met realtime dashboards/gegevensinzichten – zodat u onmiddellijk een volledig overzicht krijgt
  • Wij bieden kwaliteitsborging en transparantie aan – voor naadloze integratie in uw activiteiten
  • We handelen volgens de hoogste ethische normen – om de status van betrouwbare partner te verkrijgen
  • Onze specialisten bieden expertise aan – voor een compromisloze, permanente verbetering
  • We motiveren en investeren vooral in onze mensen, want ze maken dagelijks het verschil voor onze klanten.

Wij verzorgen gespecialiseerde scenariotrainingen voor uw personeel, verstrekken advies over vragen rond brandveiligheid en onderhoud, voeren risicoanalyses uit, zien toe op naleving en ontwikkelen procesinstructies voor overheidsinstanties. Wij kunnen u ook helpen bij het coördineren en plannen van uw diensten om uw activiteiten en kosteneffectiviteit te optimaliseren.

Transitie naar Fluorvrij schuim

 

Waarom een transitie? 

 

Downloaden whitepaper

13

landen

70+

brandweerdiensten

2.400

werknemers