Fire Safety solutions

De toegevoegde waarde die we leveren

We verkleinen het risico dat een safety incident uw bedrijfscontinuĆÆteit in gevaar brengt. Falck is een toonaangevende, internationale leverancier van fire solution services aan industriĆ«le klanten. We ondersteunen toonaangevende (internationale) bedrijven in verschillende sectoren om het veiligheidsniveau te verhogen door de inzet van fire- en consultancy services.

_AED0113 - Web_16_9

Onze toegevoegde waarden

Continuïteit en core business

Wij bieden continuïteit voor uw project- en productieprocessen met onze geïntegreerde brandweerdiensten op het gebied van compliance, preventie, paraatheid en interventie. U kunt zich concentreren op uw core business. Wij organiseren en beheren de bedrijfsnoodorganisatie. 

Ambulance_Spain 23 - web_16_9

Expertise

Vanaf 1997 zijn we al actief met onze consultancy dienstverlening. En wereldwijd hebben we meer dan 120 klanten waar we de bedrijfsbrandweer uit handen nemen. Onze consultants hebben zeer ruime ervaring op het gebied van veiligheid en beschikken over de juiste accreditaties. Ze spreken duidelijke deliverables af om u te helpen bij uw veiligheidsvraagstukken. 

Free for Use

Betrouwbaarheid & kwaliteit

Wij beschikken over een door onze eigen mensen ontwikkeld en geïmplementeerd (software) systeem waar wij al onze operationele prestaties in registreren. Dit geeft ons sturingsinformatie voor het efficiënt inrichten van de diensten voor onze klanten. Een rapportage van de geleverde prestaties is hiermee eenvoudig op te vragen. De vorm van de rapportage en de specifieke KPI’s bepalen we samen met de klant. Met onze bewezen systemen, KPI-rapporten, GEMS en transparantie bieden we betrouwbaarheid en kwaliteit in volledige samenwerking. 

Ambulance_Denmark_Gladsaxe 07 - web_16_9

Governance

Met onze ervaring voldoen wij aan wet- en regelgeving en we adviseren onze klanten op dit gebied.

Hulp aan mensen staat centraal

Wij streven naar een optimale dienstverlening. De lat ligt bij ons altijd hoog. Ons ultieme doel is nog meer levens te redden en continu te (blijven) verbeteren.