Fire Safety Solutions

Voorkomen van incidenten

De beste manier om mensen, eigendommen en bedrijfscontinuïteit te beschermen, is door ongevallen te voorkomen. Veiligheid is onze kernactiviteit. Dankzij ons robuust serviceaanbod is onze primaire zorg uw bedrijfscontinuïteit te borgen. Wij zijn gespecialiseerd in reddings- en brandbestrijdingsdiensten in de productie-, petrochemie, luchtvaart-, energie- en recycling industrie.

Falck_Chemiepark_Delfzijl_73 - web_16_9

Industriële bedrijfsbrandweer

Wij verzorgen voor onze klanten de complete industriële bedrijfsbrandweer. Door het outsourcen van de bedrijfsbrandweer kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten. Wij zorgen voor de rest. Onze aandacht gaat uit naar preventie en aanvullende safety taken, zoals het geven van trainingen. Wij zorgen voor de bemensing én de materialen.

U heeft geen omkijken naar bezettingsvraagstukken. We rapporteren en bespreken maandelijks de afgesproken indicatoren (KPI’s) zodat u altijd op de hoogte bent van de performance. En onze Locatiemanager is altijd bereikbaar.

Free for Use

Turn key bedrijfsnoodorganisatie

Wij bieden business continuïteit van uw processen op het gebied van fire safety. Preventie is hierbij de kern. Stilstand is erg kostbaar en kan voor veel imago schade zorgen. De veiligheid van uw bedrijf en uw mensen in betrouwbare handen.

Als u uw bedrijfsnood organisatie professioneel geregeld wilt hebben, is dit concept voor u de oplossing. Een mix van first responders uit uw eigen organisatie in combinatie met onze professionals. We garanderen dat de benodigde voertuigen, uitrusting en materialen operationeel inzetbaar zijn. En volledige dagelijkse focus op vakbekwaamheid gericht op locatie specifieke risico’s. 

Lees hier meer.

FCC_deskworkers 09 - Web_16_9

Voordelen van werken met Falck

Wij begrijpen uw bedrijfsveiligheidsbehoeften en pakken ze aan om risico's pro-actief te beperken. Wij optimaliseren uw organisatie om uw vaste kostenbasis te beperken.

Slimme, data gedreven besluitvorming met real-time dashboards zodat u onmiddelijk een volledig overzicht krijgt. Wij zorgen voor kwaliteitsborging en transparantie voor naadloze integratie in uw activiteiten. 

Contact

Meer informatie? Neem dan contact op met Bart Sanders, +31 6 5144 5440.

Of via info@falck.nl