Maak kennis met onze medewerkers

Carrières waarin je daadwerkelijk het verschil maakt

Bij Falck ben je een betrouwbaar lid van een professioneel team dat vanuit zorg te werk gaat. Hier staan duizenden collega's altijd voor je klaar: met hulp, ondersteuning en antwoorden wanneer je daar behoefte aan hebt. Onze vaardigheden en persoonlijkheden verschillen, maar we handelen altijd vanuit zorg. We geven om mensen in nood, om elkaar, om onze klanten, om ons bedrijf en om de maatschappij.

Senior Consultant - Web_16_9

“Ik heb alles van het manschapsniveau tot en met het directieniveau mogen meemaken.”

Harm Neuteboom komt uit een echte brandweerfamilie. Naast het runnen van zijn eigen zaak in consumentenelectronica was Harm dan ook actief als vrijwillig brandweerman. Harm koos voor een leven als brandweerman/operationeel consultant en werkt sinds 2008 voor Falck.

Mak kennis met Harm

Fire_Netherlands_Edgar Viszer - Web_16_9

“Als bedrijfsbrandweer kennen we natuurlijk iedereen op het terrein”

Edgar Viszer werkt sinds twee jaar als teamleider voor Falck. Edgar kwam in dienst toen zijn locatie door Falck werd overgenomen, maar werkt inmiddels meer dan 15 jaar op deze locatie.

Mak kennis met Edgar

Dirk van de Moosdijk - Web_16_9

"Het helpt me zeker dat ik die ervaring als brandweerman en bevelvoerder heb"

Als locatiemanager is Dirk verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van zijn team, controles en inspecties van installaties, het verzorgen van trainingen, alle benodigde rapportages en het contact met de klant.

Maak kennis met Dirk

Falck Pulse

Als ik zie dat dingen beter kunnen, dan wil ik organisaties helpen om het ook beter te doen

Karin Delsman begon in 2007 als consultant voor Falck. Als consultant is Karin breed inzetbaar op het gebied van (brand)veiligheid en crisismanagement.

Maak kennis met Karin